Zoeken naar open tot

Uw zoekactie voor open tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Yves 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Oudere dame (60+, 65+)
Dag dames, ik heb hier wat zitten de advertenties meelezen... En nu ga ik er zelf één plaatsen. Ik ben 54-jarige single man. Ik zoek een vriendin/FWB, op samen intimiteit te beleven. Geen platvloerse toestanden, maar wel eerlijk en open genieten. Knuffels, massage, sex ook natuurlijk (maar geen prestatiesex of pornotoestanden, gewoon lekker vrijen en open staan voor wat ander wil, kan of verwacht). Liefst een oudere dame, zeg maar 60+ of 65+. Ik weet niet of er hier single dames van die leeftijd actief zijn op site, wie zich aangesproken voelt, ik lees wel je reactie of vragen. Groetjes  
Kris 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Geile dame gezocht voor verwennerij...
Hello aan die ene dame ! Ik heb al lange tijd geen passionele sex meer beleefd en wil me weer inleven in de wereld van de passie en sex, dit op een discrete manier. Ik ben een slanke man van 47j, zakenman, hoger opgeleid, zeer sociaal en ruimdenkend. Ik sta open voor u suggesties en voorstellen, dus laat ze maar komen ! Ik beloof u uiterste verwennerij. Wie durft en heeft immense zin in passie ? Laat van je horen via een reactie, liefst met foto en meer dan 1 zin. Tot snel ? Kris  
Black 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
LEUKE DAME
Hey, ik ben een euke zwarte man die u graag op vaste basis wil verwennen. Sportieve lichaamsbouw. Ik sta open voor regelmatige afspraakjes om, lustvol van elkaar te genieten. Daarom zou ik mij graag wederom ten dienst stellen aan een lekker stout vrouw dat een fijn extraatje wilt! Ik rook niet en ben zeer discreet. Stuur mij een foto van jezelf en je gsm nummer zodat we via whatssap praten. Doe jij dit niet geen antwoord. Ben zeer vrouwvriendelijk Alleen vrouwen. Grtjs  

LEUKE DAME
MR.X 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ZOEK JONGE MEID (meisje dame)
maggie je mailadres werkt niet jij valt op ouder en hebt geen probleem om dit ook openbaar te laten zien. je bent onderdanig ingesteld maar kan ook normaal functioneren. je wil groeien in seksualiteit en grenzen opzoeken. aarzel dan niet om een mailtje te sturen, we komen er samen wel uit. bdsm is geen spel maar alles begint vanuit jezelf. ideale soulmate partner in crime in niet te groot heeft lang haar tussen 25 en 35 open mind perverse instelling. korte rok betekend ook echt korte rok bij mij, anders neem ik er de schaar wel bij.  
gisteren
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
gisteren
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW (Leuven-Aarschot en NABIJE OMGEVING)
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst dus Leuven en omgeving. Hopelijk tot snel  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
gisteren
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Hoi! Ben je optimistisch, eerlijk, grappig, openhartig, intelligent, vertrouwelijk,... Kortom een positief ingestelde vrouw die houdt van wellness, zon-zee-strand, uitstapjes/reisjes, uiteraard intimiteit en nog veel meer... dan zoek ik jou. Ik ben een happy single man, verzorgd, hoog opgeleid, jong uitziend, stevig gebouwd [plussize], gbbs, niet roker, fin.gezond, vlot in de omgang en van regio Oostende. Fwb, lat, vaste relatie zijn mogelijk. Ik kijk uit naar een leuke reactie met foto.  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10